HABERLER

Yayın Tarihi : 7 Şubat 2017 Salı 10:24

BÖLGESEL TOPLANTILARIMIZA ALİAĞA'DAN START VERDİK.

BÖLGESEL TOPLANTILARIMIZA ALİAĞA’DAN START VERDİK
Federasyonumuzun 35. Yılı etkinlikleri kapsamında planladığımız Bölgesel Toplantılarımızın ilkini 06. Şubat. 2017 tarihinde Aliağa Atatürk Kültür Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirdik.

Aliağa Belediye Başkanımız Sayın Serkan ACAR’ ın ev sahipliği ile yaptığımız toplantıya Kuzey Ege’ de bulunan Amatör Spor Kulüplerimizin katılımı son derece yüksekti.
Kulüplerimizle ilgili  bir çok genel sorunun karşılıklı bilgi alış-verişi şeklinde görüşülüp ele alındığı toplantı son derece sıcak ve samimi bir ortamda geçti ve kulüplerimize uygulamalarla ilgili her türlü öneri ve projeye açık olduğumuz ve bunları beklediğimiz ifade edildi.
Aliağa Belediye Başkanı adına toplantımıza katılan Sayın Mehmet Ali ÖZKURT Federasyon Başkanımız Sayın Kadri YATKIN tarafından Amatör Spor Kulüplerimiz adına bir teşekkür plaketinin de takdim edildiği toplantıda katılan kulüplerimize 35. Yıl kapsamında karınca kararınca hazırladığımız hediye paketlerimiz de dağıtıldı.

Aliağa Belediye Başkanlığımızca Federasyonumuz ve Kulüplerimize bir akşam yemeğinin de verildiği toplantı sonrasında tüm kulüplerimizce toplantı ile ilgili memnuniyetleri ifade edildi.

İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak bu toplantının gerçekleşmesine katkı veren başta Aliağa Belediye Başkanımız Sayın Serkan ACAR’ a ,Başkan Yardımcısı  Sayın Mehmet Ali ÖZKURT ve Aliağa Futbol A.Ş. Yöneticisi Tuncay ERKUL ve tüm personele ve toplantıya katılım gösteren tüm Kulüplerimize yürekten teşekkür ediyoruz.
 
Saygılarımızla 

Bu haber toplam 6046 ziyaretçi tarafından görüntülenmiştir.